Sunday, March 3, 2024

Nutrition psychology. Är köttkonsumtionen dålig för klimatet? (för företagande.se)

Påverkar mitt köttätande klimatet? Den frågan ställer sig sannolikt många när de står i butiken för att välja vilken mat de ska köpa. Frågan har dessutom reciterats under många år av olika organisationer. Men vad säger egentligen forskning om saken? Peter Österberg, forskare och föreläsare, vill med vetenskap visa att köttproduktion i västvärlden är klimatneutralt och att köttkonsumtion är viktigt för vår fysiska och mentala hälsa. Här är första delen som handlar om kött och klimatpåverkan.

Stöd gärna bloggen via Swish (Sverige), MobilePay (Finland) eller Wise.


Länk till källan.

Stöd gärna bloggen via Swish (Sverige), MobilePay (Finland) eller Wise.

Mer om min expertis:

Executive coaching for CEOs/managers and workshops to facilitate Organizational Performance, Learning, and Creativity for Problem Solving | Lectures: Nutrition for physical and mental health | Course/lecture: children's emotional and social adjustment and cognitive development | Language training - Swedish | Academy Competency | CV | Teaching skills and experience | Summary of research project | Instagram | Linkedin | YouTube-channel | TikTok | Twitter

No comments:

Post a Comment