Sunday, January 23, 2022

HUR SKA VI SKAPA MOTIVATION FÖR TRÄNING? (Brain Athletics)

Brain Athletics budskap - den fysiska träningens nytta för vår hjärnhälsa. De flesta vet innerst att träning gynnar hälsan. Ändå stannar rör vi oss mest mellan kylskåpet och soffan. Hur ska vi ändra vårt tänkande så att vi tar oss ut på en promenad eller löptur eller annan fysisk aktivitet? Läs min andra artikel som jag skrev för Brain antletics.

Stöd gärna bloggen via Swish (Sverige) eller MobilePay (Finland).

"Brain Athletics budskap går ut på att beskriva fysisk tränings nytta för vår hjärnhälsa. Allt eftersom har vi plussat på andra delar som kost, gemenskap, utmaningar och stimulerande miljöer och vi vet väl alla ungefär vad som gäller. Ändå är det ju så förtvivlat svårt att leva efter det vi vet. Det är lättare att gå till kylskåpet än att snöra på sig löpskorna, lättare att lägga sig på soffan är att gå den där fina skogspromenaden, ja vet alla vad det handlar om.

Peter Österberg kommer här med en uppföljare till sin förra artikel. Nu försöker han förklara vad motivation är och framför allt hur man kan hitta strategier för att förbättra den. Och så berättar han vad en passivitetstriad är.

Läs och begrunna.

//Kjell"


HUR SKA VI SKAPA MOTIVATION FÖR TRÄNING?

No comments:

Post a Comment